korona vírus AG gyors Antigen Teszt

COVID-19 AG – Antigén vizsgálat, amely hasonlóan a PCR vizsgálathoz a légúti mintákból SARS-CoV-2 fehérjét kimutat eredménykimutatás azonnali 10-30 perc. közel pontosságú a Pcr Covid teszthez A Pozitiv eseten – tunetesen 92-97%. A Negatív esetekben 86-95 % .

Az AG Antigen teszt Előnyei:

 A mostani felfuto fertőzöttek száma helyzetben azonnali fertőzöttek kiszűrésének alkalmas
Javasolt mind a legpraktikusabb PCR tesztre megközelítő pontosságú teszt, és csak 10-15 perces az eredmény.

A Covid-19 tesztek eredményéről hivatalos 3 nyelvű : Magyar / Angol / Német Orvosi igazolást adunk.

koronavírus fertőzés kezdeti gyanús tünetei vagy Kontaktus altal egy fertőzöttel vagy családtag vagy munkahely, iskola, vagy bármilyen Covid-19 fertozes gyanujaban, alkalmas. A gyors és azonnali szűrésnek a PCR szuresel szemben amire mar napokat is varnak a leletezésére leállíthatja a esedekes a munkahelyi és a családon belüli további fertőzéseket.

Besthetics Medical Centers összehasonlítva 6 különböző AG testeket A PCR és szerológiai tesztekkel kiválasztót 2 mostani legpontosabb Antigen teszteket amiket alkalmaz a szükséges gyors szűréskére , adót esetben kombinalva gyors Szerológiával az a Antitest Gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott (IgM és IgG) Vagy a hagyományos PCR tesztel, Saját tapasztalatunk alapján a job minőségű AG tesztek kiválasztásával és tobb Pozitiv esetekben az antigen teszt egy az egyben azonos volt a PCR eredményével mondvan hogy ha pozitív az Antigen akkor a pcr teszt is . fordítót esetben úgy mind a pcr ha nem a pontos napokban tesztelünk tunetek elott vagy is utan a Negativ eredmeny nem 100% negativ, ha nem, 2- 3 nap utan mar Pozitiv lehetne az eredmeny ugyanúgy Mind ahogy A Pcr teszteknél is gyakran elofordul bar A Pcr kicsit jobban érzékeny a virus kimutatására 2-5 % al . viszont A Pcr tévedése is elérheti a 20 % – ot .

Hogyan válasszunk Codid-19 Antigen tesztet Besthetics I.M.C Sopron
Besthetics Medical Centers

Kerjuk hogy Foglaljon időpontot előre – csak bejelentkezéssel pontos időpontban fogadunk A koronavírus tesztre. 

kerdoiv Letoltese

E-mail us

Besthetics I.M.C – International Medical Centers

Tel : +36-99-978-703 / +36-99-798-706

Mobil: +36-30-939-44-42

Vitnyédi u. 21 Sopron, 9400 ( A Bejarat – Flandorffer ignác utcából ) Besthetics I.M.C – MITRA DENT Klinikában.

Besthetics I.M.C
Vitnyédi u. 21 Sopron, 9400
A Bejarat – Flandorffer ignác utcából Mitra klinikában
koronavírus teszt